CATERING OP MAAT

Met Family Heemskerk op locatie uit eten!

Naast het blijven eten in ons eethuis verzorgen wij ook complete lunches of diners op locatie, desgewenst met bedienend personeel. U kunt uit ons gevarieerde assortiment naar hartenlust combineren. Viert u een feest, heeft u een vergadering of moet u overwerken, Family Heemskerk staat voor u klaar om u te voorzien van een heerlijke maaltijd

 

Bekijk hier ons cateringassortiment!

  

.

 

Family biedt meer!

Bij Family Heemskerk houdt het niet op bij frites, snacks en softijs. Wij hebben een ruime keuze uit maaltijden, koude schotels, warme schotels, luxe salades en vers afgebakken broodjes.

 

Uw wens, een groot succes!

Dankzij onze ervaringen met catering op locatie, kunnen wij al uw wensen vervullen! Onze uitdaging zit in het verwennen van uw gasten. Van uw idee willen wij een groot succes maken!

Om tot een goede invulling van catering op locatie te komen wordt een orienterend gesprek met één van onze specialisten gevoerd waarbij uw idee centraal staat. Hierop volgend zal onze medewerker aan de slag gaan met het vinden van het juiste 'menu' voor het idee. Daarna worden de opties met u besproken en volgt er een offerte voor de totale catering behoefte.