OVER FAMILY Heemskerk

Ons verhaal

WELKOM BIJ FAMILY Heemskerk

Blijf gezellig eten bij Family Heemskerk of bestel gemakkelijk Family voor thuis.

Bij Family Heemskerk staat de deur 7 dagen per week voor je open, hier kom je thuis! Hier is het gezellig en staat er altijd wel iets lekkers voor je klaar. Bij gezelligheid hoort natuurlijk lekker eten. Blijf een hapje eten in ons gezellige eethuis, neem plaats op ons prachtige terras of bestel Family voor thuis. Zo geniet je thuis van jouw favoriete Family maaltijd.  

Sander en zijn team bereiden voor jou dagelijks de lekkerste Family gerechten. Zij kunnen de Family's favoriete premium burgers van 100% rundvlees zeker aanbevelen. Bestel er een lekker portie krokante frietjes bij en je kunt genieten van een heerlijke maaltijd.  

Met ruim 25 jaar ervaring als horeca-ondernemer en een team van medewerkers met een hart voor de zaak, laten zij jou graag genieten van de overheerlijke snacks en maaltijden. Je kunt jouw bestellingen ook online plaatsen, hierdoor kun je nog sneller genieten! Even geen zin om de deur uit te gaan? Dan bezorgen we van lunch tot avondmaaltijd gewoon met een glimlach bij jou aan de deur.  

Family Heemskerk is door de jarenlange ervaring een echte cateringspecialist. Wij verzorgen jouw catering vanuit onze professionele keuken. Of je nu catering op locatie wilt, of bij ons bestelt en afhaalt, het kan allemaal: van belegde broodjes tot complete feesten met buffet. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft catering? Mail ons, bel ons of loop eens bij ons binnen, dat vinden wij leuk! 

Kom je snel een keertje proeven bij onze Family?  

“De absolute aanrader, welke je echt eens geproefd moet hebben zijn onze Family's Favorieten premium burgers van 100% rundvlees. Deze zijn populair in Heemskerk en omstreken." 

ONZE KERNWAARDEN

Samen genieten van Family

Samen genieten is waar het bij Family om gaat. In het Family eethuis geniet je samen van jouw favoriete Family gerechten. Maar van Family kan je ook thuis genieten, bestel Family voor thuis, zo geniet je overal van de lekkerste Family maaltijden.

Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in één van onze favorieten, zoals een Family burger met frietjes of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade, wij kiezen voor het beste en werken alleen met A-merken van top kwaliteit.

Bij Family Heemskerk staat de deur altijd voor je open. Op elk moment van de dag kan je bij ons genieten, van lunch tot diner en van een kopje koffie tot een late middagsnack of borrelplank, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. 

accordion