Werken bij Family Heemskerk

Join the Family

KOM JIJ ONS FAMILY TEAM VERSTERKEN?

Bij Family Heemskerk laten we onze gasten genieten van lekker eten in een sfeervol en gezellig eethuis of kunnen zij gemakkelijk en snel hun favoriete Family maaltijd bestellen voor thuis. Om dit mogelijk te maken hebben we bij Family een gastvrij team met echte sfeermakers. Wij zijn altijd op zoek naar versterking. 

Geen dag is hetzelfde! Bij Family Heemskerk vind je nu eenmaal de lekkerste (bij)baan. Het ene moment bereid je de favoriete Family gerechten, het andere moment tap je verdraaid lekkere ijsjes. Je serveert in ons eethuis de beste seizoensspecials en bezorgt omliggende bedrijven een heerlijke lunch. Door de combinatie blijven eten, bezorgen en afhalen is het elke dag gezellig druk in onze vestiging, we kunnen jouw hulp dus goed gebruiken.   

Werken bij Family is ideaal te combineren met sport, studie, gezinsleven, feestjes en natuurlijk de nodige vrijetijd, dit komt door onze ruime openingstijden. Jouw glimlach is geld waard, want naast je salaris verdien je bij Family uiteraard ook een lekkere fooi.   

Kom jij het team van Family Heemskerk aan het Kerkplein versterken? We zien jouw reactie graag tegemoet.    

Bel, app, bezoek of reageer via deze site en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.   

Lees meer

WERKEN BIJ FAMILY

Wij zoeken Family members!

  • Flexibele werktijden
  • Werken met je vrienden
  • Afwisselende werkzaamheden
  • Lekker geld verdienen
  • Goede werkervaring voor de rest van je loopbaan

ONZE VACATURES

Join the Family

Allround medewerk(st)er

Ben jij een echte sfeermaker zowel in de keuken als aan tafel bij onze gasten? Dan zijn wij op zoek naar jou reageer snel en kom ons Family team in Heemskerk versterken.

Bezorgkoning(in)

Wij zoeken een ware gangmaker, die de gang erin houdt. Bezorg jij straks de lekkerste Family gerechten bij onze gasten thuis? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Bezorgkoning(in).

Keukenmedewerker

Kom jij het Family team versterken als keukenmedewerker? Jij krijgt de belangrijke taak om je teammembers te ondersteunen bij hun werk. De ideale bijbaan!

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste Family members, stuur ons een open sollicitatie of gewoon een kort berichtje en wij laten je snel weten of er een plekje vrij is binnen onze Family.